Capsator manual WORKPRO, functie 6 in 1, otel

Cod produs: AMZB087BP39S5

Adauga la favorite
Adauga produsul la lista de favorite pentru a-l putea urmari cu usurinta
Alerta pret
In cazul in care vrei sa primesti mail cand pretul scade la o anumita valoare
Descriere:
  • Funcție 6-în-1: pistolul de capsare are o funcție 6-în-1, care este o putere foarte practică a produsului. Este capabil să fie compatibil cu 6 tipuri de capse/cuie, inclusiv T50, JT21, T20, CT10X, cui calibrul 18, PIN. Cu această caracteristică, puteți înlocui toate capsatoarele vechi, permițându-vă să nu fiți nevoit să schimbați frecvent diferitele pistoale de capsare.
  • Pârghie unică cu dublă putere: pistolul cu capse moștenește și o caracteristică unică - putere dublă. Cu pârghia de putere mare și mică, acest pistol de capsare vă va ajuta să lucrați atât cu materiale dure, cât și cu materiale moi. Acesta este un capsator manual care funcționează bine în decapare, izolație, garduri mici, tapițerie și alte proiecte de capsare.
  • Ce primești: Setul conține 1 x pistol de capsare 6-în-1 și 4000 de capse/cuie. Există 4 tipuri de capse / cuie: T50, JT21, T20, cuie (galibrul 18). Setul contine patru tipuri de capse/cuie in total si fiecare tip are 1000 de unitati. Acestea pot acoperi majoritatea nevoilor din proiectul dvs.
  • Culoare: Gri
  • Material: Otel, ABS.
Evolutie preturi
(click pe numele magazinului pentru a ascunde / afisa preturile acestuia in grafic / click aici daca vrei sa vezi doar ultimele 6 luni / 12 luni / de la inceputul timpurilor)
De vanzare pe
SitePretUltima verificare
Vezi cand a fost verificat ultima data pretul de pe site-ul respectiv. O data foarte veche inseamna unul din 2 lucruri: fie magazinul respectiv nu mai vinde produsul fie e vreo eroare tehnica si produsul nu a mai putut fi verificat
Pret 30 zile
Vezi care e evolutia procentuala a pretului in ultimele 30 zile
Pret 90 zile
Vezi care e evolutia procentuala a pretului in ultimele 90 zile
Chilipirul Zilei
Site-ul Chilipirul Zilei are 1 promotie activa, click sa o vezi
142.50 RON
In cazul in care vrei sa primesti mail cand pretul scade la o anumita valoare pe Chilipirul Zilei
acum 1 an
A trecut destul de mult timp de la ultima verificare. E posibil ca produsul sa nu mai fie vandut de magazinul respectiv...
Sau e doar vreo eroare tehnica, vom verifica.
?
Pretul nu a mai putut fi verificat in ultima perioada, ori nu mai e in oferta magazinului ori a aparut o eroare tehnica
?
Pretul nu a mai putut fi verificat in ultima perioada, ori nu mai e in oferta magazinului ori a aparut o eroare tehnicaNOU! Iti doresti produsul dar nu iti ajung banii?
Nici o problema, poti lua un imprumut cu 0 DOBANDA daca iei pana in 10.000 lei! Da, ai auzit bine, ZERO dobanda, fara nici o smecherie! Click aici pentru mai multe informatii sau aici daca vrei alt furnizor sau aici daca vrei alt furnizor

Parerile clientilor
Fii primul care scrie un review!


Excelent
Bun
Acceptabil
Slab
Nu recomandProdusul se afla in categoriile:
     
Chilipirul Zilei
Bricolaj  (2.698 produse)